search
Matt Ryan is NBC's 'Constantine'
Series / Nieuws

Matt Ryan is NBC's 'Constantine'

In de vierde DC-comics televisieserie.

NBC heeft zijn Constantine gevonden. Deadline schrijft dat de Welsh acteur Matt Ryan (Criminal Minds: Suspect Behavior) gecast is in de titelrol van John Constantine. Hij stapt daarmee in de voetsporen van Keanu Reeves, die eerder de rol van het personage speelde in een vrij matig ontvangen film.


Met het casten van Ryan in de rol houdt NBC zich aan een eerder gemaakte belofte. Toen de serie werd aangekondigd, was er namelijk het bericht dat Constantine gespeeld zou worden door een Britse acteur, compleet met blond haar (zoals het personage in de comics ook heeft). Wat dat betreft is de keuze voor Ryan dus geen slechte.

Later dit jaar moet de pilot van Constantine opgenomen en uitgezonden worden. Het scenario daarvoor is geschreven door David S. Goyer en Daniel Cerone. We volgen de avonturen van de bijzondere superheld John Constantine, in een strijd tussen hemel en hel.

Constantine is niet bepaald de enige op een DC-comic gebaseerde televisieserie. Zo hebben we op dit moment al Arrow, The Flash en Gotham.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen