search
'The Walking Dead' vindt schurk Negan
Series / Nieuws

'The Walking Dead' vindt schurk Negan

Hij wordt gespeeld door Jeffrey Dean Morgan.

The Walking Dead heeft zijn schurk gevonden. Acteur Jeffrey Dean Morgan (Watchmen) is gecast als Negan. Hij staat bekend om zijn gewelddadige karakter en zijn met prikkeldraad omwikkelde honkbalknuppel die Lucille heet. Morgan debuteert in de finale van het zesde seizoen en zal in het recent aangekondigde zevende seizoen een vaste rol spelen.

Acteurs die getest hebben voor de rol zijn Timothy Olyphant, Matt Dillon en Garret Dillahunt. Gecast zijn ze allemaal dus niet, ten gunste van Morgan. Voor het zevende seizoen is Scott M. Gimple weer terug als showrunner. Hij is ook uitvoerend producent en doet dat samen met Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero en Tom Luse.

Het is nog niet zeker wie er nog meer te zien zijn in het zevende seizoen van de serie. Vermoedelijk zijn Andrew Lincoln (Rick), Chandler Riggs (Carl), Norman Reedus (Daryl), Daina Gurira (Michonne) en Melissa McBride (Carol) veilig en keren ze gewoon terug. De nieuwe afleveringen zijn in oktober 2016 te zien op AMC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen