search
American Horror Story krijgt zesde seizoen
Series / Nieuws

American Horror Story krijgt zesde seizoen

Niet echt een verrassing...

FX heeft bekend gemaakt dat er een zesde seizoen komt van de immens populaire serie American Horror Story. Deze serie blijkt één van de voornaamste inkomstenbronnen te zijn voor FX waardoor de keuze niet geheel uit de lucht komt vallen. Verwacht wordt dat het zesde seizoen net als de voorgaande delen volgend jaar in oktober zal verschijnen.


Het vijfde seizoen genaamd 'American Horror Story: Hotel' is op dit ogenblik het hoogst gewaardeerde seizoen van de reeks. De cijfers zijn een slordige 7 procent beter dan die van het voorgaande deel 'Freak Show', die toch ook reeds prachtige resultaten wist neer te zetten.

De belangrijkste vraag die liefhebbers van de reeks zich nu reeds zullen stellen is waar het nieuwe deel zich precies zal afspelen. Wel, dat is momenteel nog niet bekend, maar er doen toch een aantal geruchten de ronde. Zo wordt er gehint naar een verlaten themapark. Bovendien maakten reeds verschillende bekende artiesten hun opwachting in de reeks waaronder Lady Gaga. Benieuwd of ook dergelijke verrassingen terug te vinden zullen zijn in deel 6 van de reeks.

Kijken jullie ook reeds uit naar het zesde deel van deze topserie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen