search
Trailer crossover 'Flash' en 'Arrow'
Series / Trailer

Trailer crossover 'Flash' en 'Arrow'

Het spektakel gaat 1 december van start.



Op 1 december wordt het eerste deel van de nieuwe crossover van de superheldenseries Arrow en The Flash uitgezonden. Hierboven zie je de trailer voor de aflevering "Legends of Today".

In de tweeluik krijgen Barry Allen (Grant Gustin) en Oliver Queen (Stephen Amell) te maken met de slechterik Vandal Savage (Casper Crump). Samen met de andere helden en hulpjes richten de superhelden hun vizier op de villain die ook terugkeert in de miniserie Legends of Tomorrow.

De synopsis voor deze eerste crossover-aflevering: "Vandal Savage duikt op in Central City en heeft het gemunt op Kendra Saunders. Nadat Vandal Kendra en Cisco aanpakt, vragen zij Barry Allen om hulp. Barry ziet hoe gevaarlijk Vandal kan zijn en gaat Star City en vraagt Oliver en zijn team Kendra te verbergen totdat duidelijk is hoe Vandal gestopt kan worden. En dan duikt Hawkman ook nog op en hij vliegt weg met Kendra. Ondertussen ontwikkelt Harrison een serum waarmee Barry nog sneller kan rennen. Hij vraagt Jay het uit te proberen."

Aanbevolen artikelen