search
Volledige cast miniserie 'Taboo' met Tom Hardy aangekondigd
Series / Nieuws

Volledige cast miniserie 'Taboo' met Tom Hardy aangekondigd

De opnames van de serie vinden momenteel plaats in Londen.

De opnames van Taboo, een groots opgezet achtdelige miniserie van Steven Knight (Peaky Blinders, Locke) en regisseur Kristoffer Nyholm (The Killing) die gemaakt wordt voor BBC One en FX, gaan deze week van start in Londen. Tom Hardy, speelt de hoofdrol in de serie, maar hij wordt omringd door meer interessante namen. Naast Hardy zijn er in de serie namelijk ook rollen weggelegd voor Michael Kelly (House of Cards, Everest), Jonathan Pryce (Brazil) en Oonah Chaplin (The Crimson Field).


Hardy zal in Taboo de rol spelen van James Keziah Delaney, een man die in 1814 terugkeert na Londen na 10 jaar in Afrika te hebben doorgebracht en erachterkomt dat zijn vader een mysterieuze nalatenschap voor hem heeft. Delaney moet het nu opnemen tegen de East India Company, terwijl ondertussen een oorlog woedt tussen Groot-Brittanniƫ en Amerika.

Taboo is gebaseerd op een origineel verhaal van Tom Hardy en zijn vader Chips Hardy. De jonge Hardy fungeert daarnaast ook als co-producent. Het is nog onbekend wanneer de serie uitgezonden zal worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen