search
Seizoen 10 het laatste voor The Big Bang Theory?
Series / Nieuws

Seizoen 10 het laatste voor The Big Bang Theory?

Komt er een einde aan de populaire sitcom?

Wordt het tiende seizoen meteen ook het einde voor de populaire sitcom The Big Bang Theory? Deze vraag stellen veel fans zich na het interview dat door showrunner Steve Molaro werd gegeven aan The Hollywood Reporter. Hij stelde het volgende; Het is zeker en vast mogelijk dat de show verder gaat na seizoen tien. Op dit ogenblik moeten we echter zeggen dat de producers van de reeks de 2016-2017 periode zien als een mogelijk eindstation voor het populaire CBS project.


Chuck Lorre, de maker van de reeks wil het echter helemaal nog niet hebben over een einddatum voor The Big Bang Theory. Zolang iedereen een goede tijd heeft met de reeks en we een serie kunnen neerzetten waar we trots op kunnen blijven zijn is het de moeite waard om door te zetten. Nu vertellen hoeveel jaar de serie volgens mij nog te gaan heeft ga ik dan ook niet doen.

Nu, in het midden van het negende seizoen is The Big Bang Theory de populairste komedie op televisie onder jonge volwassenen tussen de leeftijd van 18 en 49 jaar. Eerder werd reeds bekend gemaakt dat de serie over een tiende seizoen zou beschikken met een aanzienlijke verhoging van het salaris van de sterren van de serie tot gevolg.

Wat denken jullie, wordt het tiende seizoen het laatste voor The Big Bang Theory?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen