search
Syfy bevestigt seizoen 2 van The Expanse
Series / Nieuws

Syfy bevestigt seizoen 2 van The Expanse

Te verwachten eind 2016?

Syfy heeft bekend gemaakt dat het haar nieuwe serie The Expanse meteen zal voorzien van een tweede seizoen. Het is tot dusver evenwel nog niet bekend over hoeveel afleveringen het seizoen zal beschikken. Bovendien maakte Syfy ook niet bekend wanneer de eerste aflevering te zien zal zijn. Verwacht wordt evenwel dat het tweede seizoen over 13 afleveringen zal beschikken en dat de eerste op de buis zal verschijnen ergens aan het einde van 2016.


The Expanse is een science fiction serie die zich afspeelt twee eeuwen in de toekomst. De mens heeft inmiddels een deel van het zonnestelsel gekoloniseerd, maar dat levert zo nu en dan de nodige problemen op. We volgen in de reeks onder meer Thomas Jane die in de huid kruipt van een detective. Hij krijgt de opdracht om de verdwijning van een jonge vrouw te onderzoeken. Zijn zoektocht maakt evenwel duidelijk dat er sprake is van een samenzwering op het hoogste niveau en dat vormt een heuse uitdaging.

The Expanse is op vandaag ondanks haar jonge bestaan reeds één van de best bekeken series ooit van Syfy. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. De serie gaat terug naar de basis van de science fiction waar Syfy ooit zo bekend om stond en dat slaat aan bij het grote publiek.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen