search
David Morrissey en Keeley Hawes gecast in 'The Missing' seizoen 2
Series / Nieuws

David Morrissey en Keeley Hawes gecast in 'The Missing' seizoen 2

Morrissey speelde eerder bad guy The Governor in The Walking Dead.

Britse acteurs David Morrissey (The Walking Dead) en Keeley Hawes (Ashes to Ashes) zullen te zien zijn naast de terugkerende Tcheky Karyo in het tweede seizoen van de Starz-/BBC One-dramaserie The Missing.


Het tweede seizoen van de 'anthology'-thriller zal bestaan uit acht nieuwe afleveringen en gaat over een geheel nieuwe zaak en heeft als setting een nieuwe locatie. Harry en Jack Williams keren terug als scenaristen en Ben Chanan (The Last Kingdom) zal alle acht afleveringen regisseren.

Morrissey en Hawes spelen een koppel, wiens dochter Alice vermist wordt sinds 2003. Elf jaar later strompelt een jonge Britse vrouw door de straten van een Duitse stad en zakt in elkaar. Hoe dit in verband staat met elkaar is nog onduidelijk, maar meer dan dat is er niet bekendgemaakt. De afleveringen bevatten twee tijdlijnen, en zullen switchen tussen 2003 en 2014.

Naast de genoemde acteurs zijn er in het nieuwe seizoen ook rollen weggelegd voor Roger Allam, Laura Fraser, Anastasia Hille, Lia Williams, Abigail Hardingham, Jake Davies, Florian Bartholomai en Daniel Ezra.

Aanbevolen artikelen