search
'Iron Fist': Titelrol voor 'Game of Thrones'-ster Finn Jones!
Series / Nieuws

'Iron Fist': Titelrol voor 'Game of Thrones'-ster Finn Jones!

Vierde Netflix/Marvel-held is gevonden.

Een aantal maanden geleden debuteerde het eerste seizoen van Jessica Jones, nadat eerder in 2015 al Daredevil was gelanceerd. Volgende maand verschijnt van Daredevil het tweede seizoen en later dit jaar verschijnt Luke Cage. In 2017 kunnen we waarschijnlijk Iron Fist verwelkomen. Na flink wat geruchten is nu eindelijk de naam van de acteur bekend die de titelrol in Iron Fist invult.


Dit wordt volgens Entertainment Weekly Finn Jones, vooral bekend van zijn rol als Loras Tyrell in Game of Thrones. Hij gaat Iron Fist spelen, in het dagelijks leven bekend als Danny Rand. Hij is een meester in martial arts en is opgegroeid in de onsterfelijke stad K'un-Lun. Rand gebruikt zijn familiekapitaal om de armen van New York te steunen. In de comics is hij vooral een handlanger van Luke Cage.

Hieronder een foto van de acteur, in Game of Thrones:



De showrunner wordt Scott Buck en naar verwachting verschijnt het eerste seizoen van Iron Fist in 2017 op Netflix. Daarvoor krijgen we minimaal het tweede seizoen van Daredevil te zien (vanaf 18 maart) en het debuutseizoen van Luke Cage (eind 2016). Ook zou er een tweede seizoen van Jessica Jones moeten verschijnen, voor of na Iron Fist. Na Iron Fist krijgen we de team-up miniserie The Defenders.

Aanbevolen artikelen