search
Rod Roddenberry naar 'Star Trek'
Series / Nieuws

Rod Roddenberry naar 'Star Trek'

De zoon van bedenker Gene Roddenberry gaat zich ermee bemoeien.

Er komen steeds meer berichten naar buiten rond Bryan Fullers reboot van CBS-serie Star Trek. Nu blijkt ook de zoon van franchise-bedenker Gene Roddenberry, Rod, zich bij de productie te voegen als producent. Fuller vertelde daar het volgende over:


"Gene Roddenberry, de grote vogel van het melkwegstelsel, heeft een mooi ingericht nest achtergelaten voor fans van Star Trek om van te genieten. En het is alleen passend dat Rod Roddenberry en Roddenberry Entertainment zich bij ons nieuw Star Trek avontuur voegen om zich ervan te verzekeren dat zijn vaders nalatenschap van hoop voor de toekomst en oneindige diversiteit in oneindige combinaties onze verhalen dooraderd, zoals Gene Roddenberry gewild had."

En Roddenberry zelf: "Morele dilemma's, menselijke problemen, complexe personages en een oprecht gevoel van optimisme. Dat zijn de hoekstenen van Star Trek, die het de afgelopen vijftig jaar zo'n invloedrijke en geliefde franchise gemaakt hebben. Waar ik me altijd nederig gevoeld heb door zijn nalatenschap en zijn vele fans, is het een oprechte eer om me bij een team van ongelofelijk capabele individuen te voegen, wiens doel het is om het nalatenschap van Star Trek te bewaken en dat naar een publiek in een nieuwe tijd en op een modern platform te brengen."

De franchise keert volgend jaar terug en is te zien op CBS All-Access.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen