search
Daredevil vs The Punisher in featurette
Series / Video/clip/featurette

Daredevil vs The Punisher in featurette

Het is menens voor de Punisher.



Vanaf morgen is het tweede seizoen van Daredevil te streamen op Netflix. Op de valreep is er nog even een featurette vrijgegeven waarin Daredevil (Charlie Cox) en Punisher (Jon Bernthal) het tegen elkaar opnemen. "Dit seizoen ontmoet Matt zijn gelijke," horen we.

Het is menens voor de Punisher, want hij gebruikt machinegeweren tijdens zijn missies tegen de misdaad. Frank Castle, zoals hij eigenlijk heet, wil de stad bevrijden van misdadigers, en is een duister man. Maar een schurk is hij niet, een held ook niet, zegt Jon Bernthal in de featurette. Hij is niet de enige nieuwe held in Hell's Kitchen, ook Elektra (Elodie Yung) verschijnt ten tonele.

In het tweede seizoen vormen zij de grootste bedreiging voor Matt, maar die krijgt ondertussen ook te maken met andere problemen. Zo is er The Punisher, een man die niets te verliezen heeft en vindt dat de aanpak van misdadigers die Matt hanteert lang niet hard genoeg is. Hij vermoordt de criminelen gewoon, wat lijnrecht ingaat tegen de principes van Matt.

Vanaf 18 maart is het tweede seizoen van de show te streamen op Netflix.

Aanbevolen artikelen