search
Hoe bouwt 'Daredevil' op naar 'The Defenders'?
Series / Nieuws

Hoe bouwt 'Daredevil' op naar 'The Defenders'?

Charlie Cox gaat in op de series van Marvel en Netflix.

Marvel en Netflix bouwen op dit moment hard op naar The Defenders. In die serie moeten in elk geval de superhelden Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones) te zien zijn. Nu het tweede seizoen van Daredevil te streamen valt, kan eens gekeken worden naar de link van de serie met The Defenders.


Tegenover Entertainment Weekly ging acteur Charlie Cox daarop in. Hij gelooft dat Matt Murdock niet wil samenwerken, of zich in elk geval niet kan voorstellen dat het gaat werken. "Ik denk dat hij het niet eens als een mogelijkheid ziet." Hij vindt het vooral moeilijk om mensen te vertrouwen.

"Matt gelooft niet dat mensen hem kunnen helpen. Hij vindt het bijvoorbeeld onmogelijk om hulp te vragen, om een aantal redenen. Allereerst omdat hij de mensen van wie hij houdt niet in gevaar wil brengen, maar ook om dat er iets arrogants aan hem klampt. Een zelfvertrouwen en een geloof in zijn eigen onschadelijkheid, iets dat volgens mij niet klopt."

"Een van de lessen die hij dit seizoen moet leren, is het samenwerken met andere mensen. Hij heeft gewoon hulp nodig," aldus Cox. Vanaf vandaag is het seizoen te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen