search
'The Ranch' gaat vrijdag van start op Netflix
Series / Nieuws

'The Ranch' gaat vrijdag van start op Netflix

De komedie heeft Ashton Kutcher en Danny Matterson in de hoofdrollen.

Aanstaande vrijdag 1 april zijn de eerste tien afleveringen van de nieuwe Netflix Original- serie The Ranch exclusief te zien op Netflix. The Ranch heeft Ashton Kutcher (die Colt zal spelen) en Danny Masterson (als Jameson) in de hoofdrollen. Eerder speelden zij samen in That 70s Show.


De serie draait om Colt, die na 15 jaar en een mislukte sportcarrière terugkomt naar de Colorado-ranch van zijn familie, staan zijn vader Beau en broer Jameson 'Rooster' niet echt direct te springen om zijn hulp. Al snel lopen de stekelige irritaties en lachwekkende misverstanden hoog op. Colt's heerlijk nuchtere moeder Maggie runt een lokale bar en probeert de mannen kosten wat het kost op één lijn te krijgen.

"Colt is een ladies' man," zei Ashton Kutcher over de rol. "En hij is een beetje een rebel en het soort vent, die alles doet voor een weddenschap. Hij komt een klein beetje verslagen terug naar huis en met dezelfde soort crisis voor ogen waar veel mensen in hun late 20 en begin 30 mee te maken krijgen. Ze hebben een diploma behaalt en proberen een baan te vinden om erachter te komen, dat dit niet zo makkelijk is als ze dachten."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen