search
Twee nieuwe seizoenen voor 'It's Always Sunny in Philadelphia'
Series / Nieuws

Twee nieuwe seizoenen voor 'It's Always Sunny in Philadelphia'

In 2018 is het de langst lopende live-action komediereeks.

It's Always Sunny In Philadelphia is pas net klaar met zijn elfde seizoen, maar FXX heeft alvast besloten nog eens twee nieuwe seizoenen te bestellen. De serie van Rob McElhenney krijgt nog een dertiende en veertiende seizoen. Het twaalfde zal uiteraard eerst in première gaan, begin 2017.

"Als iemand twijfelt aan de macht van een camcorder en een droom, kijk dan gewoon naar It's Always Sunny in Philadelphia. Dat was een DIY-achtertuin pilot van Rob, Charlie en Glenn, die het meenamen naar FX en dat bekend zal komen te staan als een van de meest geliefde en langdurende komedies ooit," vertelde co-President of Original Programming for FX Networks and FX Productions Nick Grad over de verlenging. "Weinig series redden het zo ver en hebben zulke toegewijde fans en we hebben het allemaal te danken aan de creatieve visie en geweldige humor van de bedenkers en cast, die Sunny elk seizoen fris en inventief houden."

Als de serie zijn veertiende seizoen in gaat, is het de langst lopende live-action komedieserie ooit. Tot nu toe was dat het in 1952 gedebuteerde The Adventures of Ozzie & Harriet.

Aanbevolen artikelen