search
Derde seizoen voor 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Derde seizoen voor 'Fear the Walking Dead'

Ook in 2017 kunnen we kijken naar de val van Los Angeles.

Fear the Walking Dead is pas net begonnen met zijn tweede seizoen, maar AMC heeft al kunnen beslissen tot het maken van een derde. De serie krijgt in 2017 een derde seizoen met in totaal 16 afleveringen. Ook krijgt Talking Dead: Fear van Christ Hardwick een nieuw seizoen en mag hij wederom met gasten praten over wat er te zien was in de afleveringen.

"Wat Dave Erickson en Robert Kirkman bedacht hebben met 'Fear the Walking Dead' is bewonderenswaardig. Door de ogen van onze personages zien hoe Los Angeles in elkaar stort, en te zien hoe iedereen beslissingen maakt en probeert de regels van de nieuwe wereld uit te vogelen "“ is verfrissend, eng en meeslepend en we zijn allemaal in voor het ritje," aldus Charlie Collier, voorzitter van AMC, SundanceTV en AMC Studios. "Zoals Victor Strand al zei, 'De enige manier om te overleven in een gekke wereld, is door de gekte te omarmen.' We bedanken de miljoenen fans voor het omarmen van deze gekke wereld en kijken ernaar uit om naar de toekomst te zeilen."

Hoofdpersonen van de show zijn Madison Clark (Kim Dickens), Travis Manawa (Cliff Curtis), Nick Clark (Frank Dillane) en Alicia Clark (Alycia Debnam Carey).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen