search
TNT kondigt Tales from the Crypt reboot aan
Series / Nieuws

TNT kondigt Tales from the Crypt reboot aan

evenals nog twee nieuwe horror projecten!

Geoffrey Ketels

TNT heeft bekend gemaakt dat het groen licht heeft gegeven voor het maken van een Tales from the Crypt reboot die zal bestaan uit tien afleveringen. De producer van de reeks wordt M. Night Shyamalan. De reboot van Tales from the Crypt zal gebaseerd zijn op de originele EG Comics en dus niet op de vroegere HBO serie die uiteindelijk zeven seizoenen kreeg en liep van 1989 tot 1996.


De (terug)komst van Tales from the Crypt is lang niet het enige horror project waar TNT op moment van schrijven mee bezig is, in tegendeel. Zo raakte eveneens bekend dat het netwerk nog twee andere horror pilots heeft besteld. Het zou in eerste instantie gaan om 'Time of Death' waarnaar wordt verwezen als de '24 van horror televisie'.

Een tweede titel die we waarschijnlijk ergens in de loop van volgend jaar zullen mogen verwelkomen is 'Creatures'. Deze reeks moet een psychologische thriller worden die gaat over twee voormalige beste vrienden die op 12-jarige leeftijd geprobeerd hebben om het hart van een klasgenoot uit te snijden bij wijze van offer voor een zekere Mr. Gorgi. Wanneer de vrouw na 15 jaar uit de psychiatrische instelling wordt ontslagen en terug gaat naar haar geboortestad in Alaska voelt ze opnieuw de drang van Mr. Gorgi opborrelen.

Ben jij ook zo benieuwd wat deze horror series van TNT allemaal voor jou in petto zullen hebben?

Aanbevolen artikelen