search
Budgetdrama rond 2e seizoen 'Supergirl'
Series / Nieuws

Budgetdrama rond 2e seizoen 'Supergirl'

Mogelijk gaat de serie zelfs helemaal naar The CW.

Supergirl ging vorig jaar met een nette 13 miljoen kijkers van start, maar tegen de tijd dat de finale uitgezonden werd, was ongeveer de helft van de kijkers afgehaakt. Het lijkt erop dat de makers van de serie daar de gevolgen van gaan merken. CBS zou mogelijk het budget flink kleiner maken, maar het kan ook zijn dat de serie wisselt van zender.

The Wrap schrijft dat CBS en Warner Bros. een impasse bereikt hebben rond de onderhandelingen. Oorspronkelijk kostte elke aflevering zo'n 3 miljoen dollar om te maken, maar dat zou teveel zijn met deze kijkcijfers. Waarschijnlijker lijkt nu een andere zet: de serie zou wel eens naar The CW kunnen gaan.

Die zender maakt immers al Arrow en The Flash en met die laatste zender was er al een crossover. Wat budget betreft zou het vervelend zijn voor de makers van Supergirl, want The CW kan nog minder geld uitgeven aan de serie dan CBS. Het is dus de vraag welke richting men kiest: weinig geld en bij CBS blijven, of nog minder geld en naar The CW. De keuze is aan CBS.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen