search
Première datums The Strain en You're the Worst bekend
Series / Nieuws

Première datums The Strain en You're the Worst bekend

Kunnen de vampieren uit The Strain New York veroveren?

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

FX heeft de première datums voor de nieuwe seizoenen van twee van haar series, namelijk The Strain en You're the Worst aangekondigd.


Het derde seizoen van het horror drama The Strain zal voor het eerst te zien zijn op zondag 28 augustus. In het derde seizoen gaan de vampieren verder met het veroveren van de stad New York terwijl de inwoners steeds vaker aan hun lot worden overgelaten door de federale overheid. Dat kan een probleem worden, want in de eerste twee seizoenen werd reeds duidelijk dat slechts een handvol mensen daadwerkelijk zijn opgewassen tegen de vampieren die het op de miljoenenstad hebben gemunt. Wij zijn alvast benieuwd hoe dit zal aflopen.

Ook die tweede serie van FX, namelijk You're the Worst gaat het derde seizoen in dit jaar. De première van deze serie zal te zien zijn op 31 augustus. De vraag die alle fans van de reeks zich uiteraard stellen is of Jimmy en Gretchen er nu eindelijk in zullen slagen om een normale relatie uit te bouwen. We hebben zo een donkerbruin vermoeden van niet, maar het definitieve antwoord op deze vraag zal pas volgen vanaf 31 augustus!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen