search
The CW werkt aan mega DC-crossover
Series / Nieuws

The CW werkt aan mega DC-crossover

Arrow, The Flash, Supergirl en de Legends of Tomorrow komen allemaal samen.

Nu Supergirl van CBS naar The CW verhuisd is, heeft het netwerk aangekondigd dat er een gigantische DC-crossover aan zit te komen. Tegenover de aanwezige pers vertelde CW-chef Mark Pedowitz dat series Supergirl, Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow allemaal samenkomen in één grote aflevering.


"Stel je eens voor hoe onze superhelden crossoveraflevering er in december uit gaat zien," aldus Pedowitz. Hij noemde de aflevering de "grootste die we ooit hebben gemaakt." Het is weinig verrassend nieuws: niet alleen vertelde acteur Stephen Amell eerder nog een crossover met Arrow en Supergirl te verwachten, het past ook binnen de traditie van The CW.

De zender liet eerder al elk seizoen een grote crossover zien tussen Arrow en The Flash en vervolgens was er een crossover van die twee series met Legends of Tomorrow. Daar bovenop werd in een aflevering van Supergirl bevestigd dat die serie in een alternatief universum bestaat en zagen we Grant Gustins The Flash samenwerken met Melissa Benoists Supergirl.

Nu komt er dus een nog grotere crossover aan.

Aanbevolen artikelen