search
Damien na één seizoen gecancelled
Series / Nieuws

Damien na één seizoen gecancelled

Het drama met Brandley James en Barbara Hershey kon niet overtuigen.

Geoffrey Ketels

A&E heeft bij monde van Glen Mazzara via Twitter bekend gemaakt dat de serie Damien na amper één seizoen reeds naar de eeuwige jachtvelden wordt verwezen. Hij maakte nog van de gelegenheid gebruik om de cast en crew te bedanken.


De order voor het ontwikkelen van Damien werd geplaatst op 25 augustus 2014 bij Lifetime, maar al snel werd de overstap gemaakt naar A&E. Dit gebeurde op 29 april 2015. De reeks werd gebaseerd op de 1976 film The Omen. In Damien volgden we de levens van Damien Thorn (gespeeld door Brandley James), een 30 jaar oude oorlogsfotograaf die zijn donkere verleden lijkt vergeten te hebben. Naast Brandley James maakte ook Barbara Hershey een niet onbelangrijk deel uit van de cast als het personage Ann Rutledge.

In de tweet die de wereld werd ingestuurd werd aangegeven dat het team achter Damien met veel plezier de reeks heeft ontwikkeld, maar helaas niet de "vereiste nummers" heeft weten te behalen. Dit wijst er op dat de kijkcijfers de vooropgestelde verwachtingen nooit hebben ingelost.

Was jij een fan van de reeks Damien en ga je ze missen?

Aanbevolen artikelen