search
Twist 'Game of Thrones' afkomstig van George R.R. Martin
Series / Nieuws

Twist 'Game of Thrones' afkomstig van George R.R. Martin

Een hartverscheurend moment van de aflevering gisteren was erg aangrijpend!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Wat volgt bevat grote spoilers voor HBO's Game of Thrones. Daarmee willen we in dit geval waarschuwen: Lees niet verder tenzij je The Door al gezien hebt.


Afgelopen aflevering werden er twee grote onthullingen gedaan, waaronder een met betrekking tot Hodor. Het lijkt er nu op dat die twist ook in de boeken van schrijver George R.R. Martin voor gaat komen. Showrunners David Benioff en D.B. Weiss onthulden namelijk dat de twist afkomstig is van niemand minder dan Martin zelf.

Benioff: "We hadden een meeting met George Martin, waarin we probeerden zoveel mogelijk informatie uit hem te ontfutselen en waarschijnlijk de meest schokkende onthulling was die van de oorsprong van Hodor en hoe zijn naam ontstond. Ik herinner me dat Dan en ik naar elkaar keken toen hij dat zei en dachten, 'Holy shit.'"

Weiss: "Het was een van de meest sneue en aangrijpende dingen. Zelfs in een hotelkamer, waarin iemand je dit op een abstracte manier uitlegt en uitlegt dat 'hold the door' de oorsprong van de naam Hodor is… we vonden dat een erg, erg hartverscheurend idee."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen