search
Brian Geraghty houdt Chicago P.D. voor bekeken
Series / Nieuws

Brian Geraghty houdt Chicago P.D. voor bekeken

en gaat aan de slag met andere projecten...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Slecht nieuws voor fans van Brian Geraghty die in de serie Chicago P.D. de rol van Sean Roman speelt. Geraghty zal namelijk niet meer te zien zijn in het vierde seizoen van de reeks. Door deze beslissing komt er meteen ook een einde aan de romance tussen Roman en Burgess. Burgess wordt in de reeks gespeeld door Marina Squerciati.


Het was de Chicago P.D. showrunner Matt Olmstead die bekend heeft gemaakt dat Geraghty over een jaarcontract beschikt. Hij maakte zijn debuut in seizoen twee en houdt het nu dus voor het aanbreken van seizoen vier reeds voor bekeken. Volgens Olmstead heeft de beslising van Geraghty alles te maken met het feit dat hij naast acteur ook producer is. Geraghty zou zich de komende tijd vooral op dergelijke projecten willen concentreren.

De beslissing van Geraghty lijkt geen wrevel te veroorzaken met de rest van het team achter Chicago P.D. "Gedurende twee jaar heeft Geraghty ons alles gegeven wat we nodig hadden en heeft hij een uitstekende bijdrage geleverd aan de reeks. We gaven elkaar de hand aan het begin van de samenwerking en geven elkaar nu eveneens de hand om een mooie samenwerking ten einde te brengen".

Zal jij Roman missen in Chicago P.D.?

Aanbevolen artikelen