search
TNT stelt première The Last Ship uit
Series / Nieuws

TNT stelt première The Last Ship uit

De reden is de schietpartij in Orlando.

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

TNT heeft bekend gemaakt dat het de première van het derde seizoen van haar post apocalyptisch drama The Last Ship heeft uitgesteld naar aanleiding van de recente schietpartij in Orlando. Normaal zou de première op zondagavond in Amerika worden uitgezonden, maar in plaats daar van werd er voor gekozen om de laatste twee afleveringen van het tweede seizoen nog eens uit te zenden.


De reden waarom TNT er voor heeft gekozen om de première aflevering van het derde seizoen van The Last Ship uit te stellen heeft alles te maken met het feit dat er in die aflevering blijkbaar een scene zou zitten waarin gewapende mannen een Vietnamese nachtclub overvallen. Naar aanleiding van de recente schietpartij in Orlando waarbij 50 mensen het leven lieten vond TNT het niet gepast om die aflevering nu uit te zenden.

Ben jij benieuwd naar de datum waarop de eerste aflevering van het derde seizoen dan wel te zien zal zijn? In dat geval is het nog even afwachten geblazen, want een nieuwe datum werd door TNT vooralsnog niet bekend gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen