search
Schurk 'The Defenders' onthuld?
Series / Nieuws

Schurk 'The Defenders' onthuld?

Wie zou de grootste tegenstander worden van Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage?

Geruchten rond superheldenseries zijn er genoeg, maar het lijkt redelijk stil te zijn rond Marvel en Netflix-show The Defenders. De serie dient als een soort Avengers van de tv-series die de streamingdienst maakt met de filmstudio.


Volgens Screen Geek is nu de slechterik van de show bekend. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zouden het op gaan nemen tegen niemand minder dan Mephisto. Dat personage zou gekozen zijn omdat men op die manier ook andere bovennatuurlijke wezens toe kan voegen aan de Marvel/Netflix-reeks: Blade, Ghost Rider en Moon Knight.

De bron van Screen Geek aan het woord: "Mephisto zou de grootste tegenstander van de Defenders worden. Sommigen zeggen dat hij niet past in de tv-series, maar om die reden introduceren ze Iron Fist, om een bovennatuurlijk element erin te krijgen. Dat zou ook de volgende fase van Netflix-series opzetten, want Moon Knight, Blade en Ghost Rider behoren tot de mogelijkheden."

Wie de bron van de website is, weten we uiteraard niet. Het is ook moeilijk te zeggen hoe betrouwbaar de site is: er zijn geen grote eerdere scoops bekend, dus neem voorgaande vooral met een grote korrel zout.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen