search
Matthew McConaughey wil derde seizoen 'True Detective'
Series / Nieuws

Matthew McConaughey wil derde seizoen 'True Detective'

Keert Rust Cohle dan toch terug?

Het eerste seizoen van True Detective was een groot succes. Dit was mede te danken aan de uitblinkende rol van Matthew McConaughey. Het tweede seizoen kreeg echter veel kritiek en de serie lijkt geen derde seizoen te krijgen. Nu is het juist McConaughey die graag terugkeert in de HBO politie-/misdaadserie.


Tijdens de Rich Eisen Show onthulde hij dat hij zijn personage mist. "Ik mis Rust Cohle. Ik mis het om naar hem te kijken op zondagavond." McConaughey liet ook weten dat hij al heeft gesproken over een terugkeer, ondanks dat dit mogelijk wat lastig is met het gekozen format.

"Het moet de juist insteek hebben, de juiste context. Op die manier zoals bij het originele script. Toen ik die las wist ik in 20 minuten dat ik die kerel kon spelen. Rustin Cohle, dat wil ik." Klaarblijkelijk vond McConaughey het spelen van Cohle zeer vermakelijk: "Ik was zo gelukkig toen ik dat voor zes maanden deed, aangezien ik helemaal op mezelf was. Gelukkig was mijn vrouw er nog."

HBO-baas Michael Lombardo heeft voor het magere tweede seizoen de schuld op zich genomen en deze niet bij bedenker Nic Pizzolatto neergelegd. Lombardo vond dat ze teveel druk hebben gezet om razendsnel een tweede seizoen te realiseren. Voor de duidelijkheid: het eerste seizoen noteert op Rotten Tomatoes 87% na 65 reviews en het tweede seizoen moest het doen met 64% na 75 reviews.

Hieronder het fragment uit de Rich Eisen Show:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen