search
Vierde seizoen 'Fargo' komt er niet snel
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Fargo' komt er niet snel

Er zou nog flink wat tijd kunnen liggen tussen het derde en vierde seizoen.

Fargo bleek een behoorlijke hit. De serie, gebaseerd op de film van de Coen-brothers, vertelde het verhaal in Minnesota op een nieuwe manier, maar minstens net zo komisch, met goede personages en een breed opgezet verhaal. Nu is de serie alweer toe aan een derde seizoen op FX en dat lijkt voorlopig het laatste te worden.

Showrunner Noah Hawley vertelde dat er een behoorlijke pauze gaat komen tussen het derde en vierde seizoen. "Elke keer als ik een seizoen maak vraag ik me af of er nog een komt," begon Hawley tegenover Vulture.

"De lat ligt erg hoog. […] Ik maak waarschijnlijk drie seizoenen over een periode van vijf jaar. Tussen de eerste twee seizoenen lagen zestien maanden en dit seizoen is achttien of twintig maanden na het tweede. Dus ik weet het niet zeker."

Kortom: hij ziet het wel zitten om nog een vierde seizoen te maken. Hawley is echter een gewild filmmaker en om die reden kan het lang duren voordat er nog een seizoen komt. "Je zou het Louis C.K.-ding kunnen doen en zeggen, 'Hey, we zitten nu vier jaar verder en ik heb er nog een', en dan maak je dat gewoon."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen