search
Flashpoint heeft grote gevolgen voor 'Arrow'
Series / Nieuws

Flashpoint heeft grote gevolgen voor 'Arrow'

De verbinding tussen de DC-series van The CW wordt gigantisch.

Televisiezender The CW doet het goed met zijn DC-universum. Series als The Flash, Arrow en Supergirl zijn allemaal aan elkaar verbonden, maar we wisten nog niet zeker in hoeverre gebeurtenissen in de ene show echt effect zouden hebben op anderen. Dat is vooral nu de Flashpoint-verhaallijn in The Flash te zien zal zijn een belangrijke vraag.


Tijdens een People's Choice Awards presentatie vertelde acteur Stephen Amell over de gevolgen van Flashpoint op Arrow. Eerst werd hem gevraagd of er een impact zou zijn, waarop hij zei: "ja hoor". Toen hem vervolgens gevraagd werd of die groot zou zijn, antwoordde Amell met "natuurlijk".

De verhaallijn zorgt voor een reset van de verhaallijnen, als Barry Allen terug in de tijd reist om het leven van zijn moeder te redden. As gevolg daarvan hebben bepaalde mensen een totaal andere rol. Zo is Oliver Queen de baas van een groot militair bedrijf, Green Arrow Industries en is Thomas Wayne, wiens zoon Bruce in een steegje gedood werd, Batman geworden.

Mogelijk gaan we dit soort effecten ook in de series zien. The Flash is de eerste van de DC-series die weer op tv te zien is. Veel fans speculeerden toen al over de vraag of de rest van de shows de gebeurtenissen in Flashpoint zouden volgen en het antwoord daarop lijkt volmondig ja te zijn.

Begin oktober gaan alle shows weer van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen