search
Nieuw contract voor Big Bang Theory cast lonkt
Series / Nieuws

Nieuw contract voor Big Bang Theory cast lonkt

De hoofdrolspelers willen (opnieuw) een salarisverhoging.

2 jaar geleden zaten de drie hoofdrolspelers van één van de meest succesvolle komedie series aller tijden 'The Big Bang Theory' samen met WBTV om de inhoud van hun nieuwe contracten te bespreken. WBTV ging uiteindelijk in op de eisen van de acteurs waardoor de komst van enkele nieuwe seizoenen was verzekerd. Nu lijkt de geschiedenis zich evenwel te herhalen.


Met de première van het tiende seizoen in het vooruitzicht lijken Parsons, Galecki en Cuoco namelijk terug op zoek te zijn naar een verdere verhoging van hun nu al riante salaris. Ook nu weer lijken ze vastberaden te zijn om door te zetten met hun eisen, want de productie van het tiende seizoen werd eerder reeds enige tijd onderbroken. De onderhandelingen zijn inmiddels aan de gang en CBS verwacht dat de productie van de rest van het seizoen zeer binnenkort zal worden hervat.

Showrunner Molaro verklaarde recent nog dat de producers helemaal niet toewerken naar het tiende seizoen van The Big Bang Theory alsof het, het laatste is. De kans is dan ook groot dat er na het tiende seizoen minstens nog één meer aankomt, op voorwaarde dat de besprekingen een positief einde hebben uiteraard.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen