search
Anna Paquin speelt Nancy Montgomery in Alias Grace
Series / Nieuws

Anna Paquin speelt Nancy Montgomery in Alias Grace

De actrice speelt er samen met Zachary Levi en Sarah Gadon.

Het ziet er naar uit dat Netflix samen met de Canadese producers Halfire Entertainment en CBC de cast van hun nieuwe serie 'Alias Grace' langzaam maar zeker vorm kunnen geven. Het is niemand minder dan actrice Anna Paquin (bekend van onder meer True Blood en Roots) die naast de eerder reeds aangekondigde Zachary Levi en Sarah Gadon gaat spelen.


Paquin zal in de serie de rol op zich nemen van Nancy Montgomery, de housekeeper, maar ook de geliefde van Thomas Kinnear. In eerste instantie lijkt ze bevriend te zijn met Grace Marks (gespeeld door Sarah Gadon), maar daar komt al snel verandering in. Montgomery kan het namelijk niet hebben dat Kinnear een zekere affectie heeft voor Marks met alle gevolgen van dien.

Het script achter het waargebeurde verhaal van Alias Grace wordt geschreven door Saray Polley welke eerder reeds verantwoordelijk was voor projecten als Looking for Alaska en Away From Her. Ben jij ook al benieuwd wat deze gloednieuwe serie met Anna Paquin allemaal voor ons in petto zal hebben? In dat geval zal je nog even geduld moeten uitoefenen. De serie zal immers pas ergens in 2017 te zien zijn.

Aanbevolen artikelen