search
Catherine Zeta-Jones keert terug naar het kleine scherm
Series / Nieuws

Catherine Zeta-Jones keert terug naar het kleine scherm

En dat na 20 jaar afwezigheid...

De Oscar winnende actrice Catherine Zeta-Jones keert na 20 jaar terug naar het kleine scherm. De actrice, die voor het laatst in 1996 in de miniserie Titanic te zien was krijgt een rol in de Ryan Murphy serie Feud. In mei eerder dit jaar werd reeds bekend gemaakt dat FX een serie had besteld met als onderwerp enkele van de grootste duels die ooit in de geschiedenis plaats hebben gevonden. Het eerste duel dat zal worden uitgelicht is deze tussen Joan Crawford (gespeeld door Jessica Lange) en Bette Davis (gespeeld door Susan Sarandon).


Catherine Zeta-Jones kruipt in de serie in de huid van Olivia de Havilland, een vriendin van Davis. De pilot van de reeks zal deels gebaseerd zijn op het script 'Best Actress' door Jaffe Cohen en Michael Zam. Nu werd reeds bekend gemaakt dat elk seizoen van Feud een bepaalde rivaliteit zal uitlichten.

Het eerste seizoen van Feud zal bestaan uit acht afleveringen. De cast die tot dusver bekend is gemaakt bestaat naast Jessica Lange en Susan Sarandon uit Stanley Tucci, Judy Davis, Alfred Molina en Dominic Burgess. Ben jij ook zo benieuwd om na 20 jaar Catherine Zeta-Jones nog eens op het kleine scherm te zien verschijnen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen