search
Overlap S2 'Daredevil' en S1 'Luke Cage'
Series / Nieuws

Overlap S2 'Daredevil' en S1 'Luke Cage'

Charlie Cox vertelt over een interessante overlap.

Op 30 september maakt Netflix/Marvels universum weer een nieuwe stap, met Luke Cage. Waar we eerder gedacht hadden dat de serie zich chronologisch gezien na het tweede seizoen van Daredevil af zou spelen, blijkt dat niet helemaal te kloppen. Acteur Charlie Cox vertelde specifiek hoe de tijdlijnen nu lopen. Hij vertelde daarbij vooral over Rosario Dawsons Night Nurse.


"Wat ik erg cool vind is dat we in het tweede seizoen van Daredevil een scène hadden samen, en in de verhaallijn elkaar al een tijd niet gezien hadden. Rosario "“ Claire Temple "“ had een sneetje in haar wenkbrauw. Dus ik vroeg me af wat het was. Maar dat bleek niets met onze wereld te maken te hebben, maar met die van Luke Cage. Wat er gebeurt in die serie, dat ervoor zorgt, dat ze die snee krijgt, gebeurt op die dag dat ze in het ziekenhuis met mij staat te praten."

Dat past ook binnen de manier waarop men het personage van Dawson ziet. Zij dient als verbindend weefsel tussen de uiteenlopende series. Wat vinden jullie van deze chronologie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen