search
Heeft The CW vervanger voor The Vampire Diaries gevonden?
Series / Nieuws

Heeft The CW vervanger voor The Vampire Diaries gevonden?

Het rekent op 'Lost Boys' om de leegte van The Vampire Diaries in te vullen.

Het is algemeen bekend dat The Vampire Diaries tijdens de hoogdagen van de serie het hart was van The CW. Nu de stadspoorten van Mystic Falls na het achtste seizoen zullen sluiten moest het netwerk op zoek naar een vervanger. Ondanks het feit dat de kijkcijfers van The Flash het inmiddels beter doen dan deze van The Vampire Diaries lijkt The CW toch niet helemaal klaar om vampieren vaarwel te zeggen.


The CW heeft namelijk bekend gemaakt dat het een overeenkomst heeft gesloten met betrekking tot een reboot van de film 'Lost Boys' uit 1987. Het gaat hiervoor samenwerken met de maker achter de series Veronica Mars en iZombie Rob Thomas. Het eerste seizoen van de serie zou zich afspelen tijdens de zomer van 1967 in San Francisco. Deze zomer stond ook wel bekend als de 'Summer of Love'.

Tijdens elk seizoen van de reeks zouden de mensen evenals de setting veranderen, alleen de vampieren onder de vorm van de Lost Boys blijven dezelfde. Wat denken jullie, wordt Lost Boys een waardige vervanger voor The Vampire Diaries of zal ze zomaar nog beter doen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen