search
'Stranger Things' krijgt in 2017 een nieuw seizoen
Series / Nieuws

'Stranger Things' krijgt in 2017 een nieuw seizoen

Eindelijk bevestigt Netflix het.



Eindelijk is het officieel! Netflix komt in 2017 met een tweede seizoen van Stranger Things. Dat krijgt in totaal negen afleveringen, waar het eerste seizoen er acht kreeg. Schrijvers en bedenkers Matt en Ross Duffer zullen allebei meewerken aan het maken van deze nieuwe reeks.

Stranger Things was een groot succes. De serie is een liefdesbrief aan de bovennatuurlijke klassiekers uit de jaren tachtig en vertelt het verhaal van een jongetje die zomaar verdwijnt. Terwijl vrienden, familie en de lokale politie zoeken naar antwoorden, krijgen ze te maken met een buitengewoon mysterie waar de regering iets mee te maken blijkt te hebben, zijn er bovennatuurlijke krachten en een vreemd klein meisje.

In bovenstaande video zijn ook meteen de titels van de afleveringen onthuld: "Madmax", "The Boy Who Came Back To Life", "The Pumpkin Patch", "The Palace", "The Storm", "The Pollywog", "The Secret Cabin", "The Brain" en "The Lost Brother".

Rollen waren er voor Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton en Matthew Modine.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen