search
Kleine rol voor Supergirl in The CW-crossover
Series / Nieuws

Kleine rol voor Supergirl in The CW-crossover

De eerste details zijn er!

Televisiezender The CW gaat zijn derde jaar in met crossovers tussen zijn DC-series. Komend jaar komt men met een crossover tussen vier series, The Flash, Arrow, Legend of Tomorrow en Supergirl. Tegenover IndieWire onthulde producent Greg Berlanti, min of meer het hoofd van de series, dat Sueprgirl een kleine rol krijgt in de show.


"Wat we proberen te doen, is een enkele productie te runnen, tussen drie andere producties door. Maar ze draaien allemaal als afzonderlijke producties. Dus we moeten uitzoeken hoe je de ene acteur daar kan lenen. We proberen ondertussen een coherent verhaal te vertellen: Supergirl maakt er deel vanuit, maar het verhaal begint er niet actief. Er zijn een paar personages die in haar aflevering verschijnen, maar het verhaal begint met The Flash, gaat over naar Arrow en daarna Legends of Tomorrow," aldus Berlanti.

Die is verder de verkeerdste niet natuurlijk en vertelde ook hoe men op dit moment zit met de plannen: "Op dit moment ontwerpen we net de slechterik. We zijn er nu mee bezig, maar het is niet te zien voor eind november. We hebben veel tijd nodig voor de visuele effecten. Vandaag had ik nog een script in handen van 180 pagina's. Het is een drie uur durend verhaal, bijna een miniserie."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen