search
Boyd Holbrook over 3e reeks 'Narcos'
Series / Nieuws

Boyd Holbrook over 3e reeks 'Narcos'

Waar gaat het over en is hij te zien?

Recentelijk kregen we te horen dat Netflix-serie Narcos een derde en vierde seizoen krijgt. Het is nog de vraag wie ervoor terugkeren, al kunnen we er vanuit gaan dat Wagner Moura niet meer te zien is. Voor de personages acteurs Boyd Holbrook en Pedro Pascal is echter mogelijk nog genoeg te doen. Acteur Holbrook ging daarop in:


"Er zijn veel gesprekken over op dit moment. Dus laten we kijken hoe de boel zich ontwikkelt. We hebben natuurlijk een goede positie nu, met het succes van de serie. Dus ik denk dat het ons wat ruimte geeft." De grote vraag is eigenlijk vooral of het OK zou zijn om de verhalen van Javier Pena en Steven Murphy te veranderen, zodat ze nog altijd met de Cali's bezig zijn.

Ook over het precieze verhaal wordt nog gedacht: "We denken er nog over na. Steve stopte niet met werken bij de DEA tot twee jaar geleden. Hij was erg lang erg actief, dus ik laat het aan jullie om dit verder uit te zoeken. Maar ik denk dat de show nu een geweldige kans heeft, nu Pablo er niet is. Hij bracht immers drugs direct naar Miami. Daarna nam de Cali Cartel het over en die dachten, 'Laat gaan, we geven het aan Mexico en laten het aan hen over om het spul over de grens te krijgen'. En dat is de evolutie van El Chapo en de zijnen. Het is een geweldige kans voor de serie, en dat is altijd het plan van [uitvoerend producent] Eric Newman geweest. Het is Narcos, niet Pablo Escorbar."


Aanbevolen artikelen