search
'Star Trek: Discovery' flink uitgesteld
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' flink uitgesteld

De reden ligt in de snelheid waarmee men de show wil maken.

Deze hadden we niet helemaal zien aankomen, maar de première van Star Trek: Discovery is met een paar maanden uitgesteld. Waar we eigenlijk in januari al samen met showrunner Bryan Fuller de ruimte in zouden gaan, zal dat avontuur nu tot mei op zich laten wachten. De belangrijkste reden lijkt te liggen in de inspanningen om de serie zo goed mogelijk te maken.


"Star Trek terug naar televisie brengen is een grote verantwoordelijkheid en missie: om fans en nieuwkomers aan een serie te binden die al sinds onze kindertijd als inspiratiebron dient," aldus Fuller. "We willen groot dromen en leveren, en dat betekent dat zowel de eisen van de fysieke en de post-productie van deze serie die zich helemaal in de ruimte afspeelt moet passen binnen een kwaliteitsstreven. Voordat we met de productie begonnen, hebben we de realiteit bekeken met onze partners bij CBS en zij waren het met ons eens: Star Trek verdient het beste en deze extra paar maanden helpen ons om onze visie zo groots mogelijk te realiseren."

CBS laat in monde van David Stapf, hoofd van de TV-studio van het bedrijf, weten erg tevreden zijn met het werk dat Fuller en producent Alex Kurtzman tot nu toe geleverd heeft. "Hoe de serie er nu uit ziet, en de scripts die Alex en Bryan geleverd hebben, is geweldig levendig en meeslepend. Ze bouwen een nieuwe en erg ambitieuze Star Trek wereld voor televisie en iedereen die ermee bezig is steunt hun visie voor de beste timing om dit tot leven te kunnen brengen."

Aanbevolen artikelen