search
American Horror Story cast blijft groeien
Series / Nieuws

American Horror Story cast blijft groeien

Ook Jacob Artist zal te zien zijn in het zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De cast van het zesde seizoen van American Horror Story groeit aanzienlijk. Na eerdere bekendmakingen werd nu ook aangegeven dat Jacob Artist de cast zal vervoegen. Welke rol Artist precies zal spelen is tot dusver nog niet bekend. Jacob Artist wist onder meer bekendheid te verwerven door zijn rol in Glee. In het zesde deel van American Horror Story wordt hij herenigd met Ryan Murphy. Hij is immers niet alleen de maker van de musical van Fox, maar ook van het horror drama van FX.


Het was Artist zelf die zijn rol in American Horror Story bekend maakte. Hij deed dit door een foto op Instagram te posten van het eerste script. Het is absoluut niet de eerste keer dat Murphy er voor kiest om Glee acteurs te gebruiken in American Horror Story. Eerder verscheen bijvoorbeeld ook Darren Criss reeds twee episodes in Hotel. Bovendien maakte ook Matt Bomer reeds een keer z'n opwachting in Freak Show en Hotel. Ook in het aankomende zesde seizoen van de reeks zou hij bovendien te zien zijn.

Ben jij ook al zo benieuwd naar de mysterieuze rol die Artist zal krijgen in het zesde seizoen van American Horror Story?

Aanbevolen artikelen