search
Blumhouse maakt miniserie over Fox-presentator Roger Ailes
Series / Nieuws

Blumhouse maakt miniserie over Fox-presentator Roger Ailes

De omstreden journalist werd afgelopen zomer beschuldigd van seksueel misbruik.

Jason Blums Blumhouse Productions. de studio die verantwoordelijk is voor de grootste horrorfranchises van de laatste vijf jaar, belicht binnenkort een ander soort kwaad, in de vorm van voormalig Fox News-presentator Roger Ailes. Blumhouse Television, ook verantwoordelijk voor de HBO-docuserie The Jinx, zal de miniserie produceren. De vooralsnog titelloze miniserie is gebaseerd op Gabriel Shermans boek The Loudest Voice in the Room, dat gaat over Ailes' vertrek bij Fox News afgelopen zomer, na beschuldigd te zijn van seksueel misbruik door verschillende vrouwen, waaronder collega Gretchen Carlson.


Shermans rapportages over Ailes tijdens zijn dagen als redacteur voor een groot tijdschrift zullen ook aan bod komen in de serie. Sherman was verantwoordelijk voor veel van de berichtgeving rondom Ailes. Laatstgenoemde zou op zijn beurt weer een 400 pagina's dik dossier hebben samengesteld over Sherman, om hem zwart te kunnen maken.

Sherman, zijn echtgenote Jennifer Stahl en Spotlight-regisseur Tom McCarthy zullen het project produceren. Er is nog geen netwerk verbonden aan de serie.

Aanbevolen artikelen