search
Tweede seizoen 'Westworld' draait eerst om de gasten
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Westworld' draait eerst om de gasten

En dan de chaos.

HBO's [url2=]Westworld[/url2] bleek een van de meest populaire series van het jaar en brak meerdere kijkcijferrecords voor de zender. Na het einde van seizoen 1, vragen fans zich af hoe de serie in het tweede seizoen verder zal gaan. Dat weten we pas in 2018, maar weerhoudt showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy er niet van om wel al enige duidelijkheid te geven.


Het tweede seizoen zal eerst de volledige ervaring van een gewone gast in het park uit de doeken doen, om vervolgens pas terug te keren naar de laatste momenten van de finale. Dat zou een paar grote vragen moeten beantwoorden over hoe gasten het park ervaren, iets waar nog weinig duidelijkheid over is, aangezien de serie bovenal draait om de hosts.

Nolan legde uit waarom de serie voor dat perspectief koos: "Het voelde niet passend om teveel tijd te besteden aan het laten zien van hoe irreƫel deze plek is, want de hosts geloven erin, tot dat gruwelijke moment waarop ze geloven dat het een kunstmatige wereld is. Dus we wilden er niet door opgehouden worden. We zullen komend seizoen wat meer tijd besteden aan die aspecten van het park, laten zien hoe het is voor de gasten, voordat de chaos begint."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen