search
Geen vervolg meer voor serie 'Salem'
Series / Nieuws

Geen vervolg meer voor serie 'Salem'

Het doek over de reeks valt dus met het derde seizoen.

WGN America heeft bekend gemaakt dat er geen vervolg meer komt voor de serie Salem. Het derde seizoen wordt daarmee meteen het laatste.


Salem, dat in productie was bij Fox 21 Television Studios bestaat uit een cast met onder meer Janet Montgomery, Shane West en Seth Gabel. Op moment van schrijven zit het derde seizoen over de helft. De seizoensfinale zal dan ook te zien zijn op 18 januari 2017.

"Salem is een fantastische reeks die een bijzonder mooie bijdrage heeft geleverd aan ons originele programma. We danken Brannon en Adam net als de bijzonder talentvolle cast evenals onze partners bij Fox 21 om ons de mogelijkheid te bieden om onze kijkers drie seizoenen lang mee te nemen in de mysterieuze wereld van Salem. Bovendien danken we uiteraard ook de fans voor hun loyaliteit", aldus Matt Cherniss van WGN America.

Salem is al de tweede reeks dit jaar bij WGN America die vrij onverwacht wordt gecancelled. In februari dit jaar raakte bijvoorbeeld ook bekend dat het drama Manhattan na twee seizoenen geen vervolg meer zou krijgen.

Was jij ook een fan van de serie Salem en ga je ze missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen