search
Bryan Fuller ziet miniserie 'Hannibal' wel zitten
Series / Nieuws

Bryan Fuller ziet miniserie 'Hannibal' wel zitten

Als onregelmatig terugkerend fenomeen.

Hannibal van producent Bryan Fuller blijft een van de best ontvangen moderne series. Maar na drie seizoenen kwam de serie al tot een eind; er waren gewoon niet genoeg kijkers. Het laatste seizoen bracht een apart verhaal, waarin de relatie van Will (Hugh Dancy) en Hannibal (Mads Mikkelsen) nieuwe dimensies kreeg. Het einde van de show was een (letterlijke) cliffhanger.

Voor Fuller vormt die cliffhanger aanleiding voor een nieuwe reeks. Hij hoopt zelfs dat de show regelmatig terug kan keren. "Ik denk dat er nog veel interessante invalshoeken zijn om te verkennen in de televisieserie. Ik hoop dat we het verhaal mogen vertellen… Ik denk dat, in het ideale geval voor de cast, het als miniserie terug zou keren. Met 6 of 8 afleveringen per keer. Die dan op onregelmatige basis gemaakt worden."

Een paar jaar geleden had dat niet heel realistisch geleken, maar met alle reboots van oude series, zou het zomaar kunnen. Zien jullie meer [i]Hannibal[/i ]wel zitten, of is het prima dat de serie tot een einde is gekomen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen