search
The Good Place krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

The Good Place krijgt tweede seizoen

Die opnieuw uit 13 afleveringen zal bestaan...

NBC heeft bekend gemaakt dat haar serie 'The Good Place' een tweede seizoen krijgt. Het tweede seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen en wordt amper 2 weken na het aflopen van het eerste seizoen aangekondigd. Dat er een vervolg zou komen liet eigenlijk maar weinig twijfel. Het eerste deel van de reeks eindigde namelijk met een enorme cliffhanger.


NBC Entertainment president Jennifer Salke wist er het volgende over te zeggen; "De inspiratie van Mike Schur met betrekking tot het maken van een komedie is altijd al bijzonder geweest. Wat hij heeft weten te verwezenlijken met het eerste deel van The Good Place is echter buitengewoon. We zijn dan ook allemaal nu reeds benieuwd wat we in het tweede seizoen allemaal voorgeschoteld zullen krijgen.

Het eerste seizoen van The Good Place (dat ook uit 13 afleveringen bestond) kon niet alleen op veel bijval rekenen van kijkers, maar ook vanuit de pers. Niet zelden werd de komedie omschreven als één van de beste die er de voorbije jaren zijn verschenen.

Ben jij een fan van The Good Place en kijk je al uit naar het tweede seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen