search
Seizoen 7 'Game of Thrones' eindigt met grote cliffhanger
Series / Nieuws

Seizoen 7 'Game of Thrones' eindigt met grote cliffhanger

Maak je borst maar nat.

We gaan langzaam maar zeker richting het zevende seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Actrice Maisie Williams stelde tegenover Time Out London dat dit seizoen gaat eindigen met een gigantische twist. Volgens haar wordt er nu echt richting de climax gewerkt en eindigt het zevende seizoen met een grote cliffhanger.


"Het gaat nu lekker vooruit," begon de actrice die de rol van Arya Stark speelt. "We gaan nu richting de climax en het loopt langzaam ten einde. Het is erg spannend. Ik had het gevoel dat eind vorig seizoen alles opgezet was voor het einde. Elk personage kwam op een kruispunt in zijn of haar leven en nu gaan we allemaal samen richting het einde van de serie." Daarna werd haar gevraagd wat we nog meer kunnen verwachten: "Een gigantische cliffhanger."

Het zevende seizoen heeft nog altijd geen premièredatum. Wel weten we dat HBO de laatste paar afleveringen een groter budget dan ooit geeft, want voor zeven afleveringen, betaalt men hetzelfde als normaalgesproken voor tien. We mogen dus veel veldslagen verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen