search
Eerst beelden 'Stranger Things' seizoen 2 tonen enorm monster!
Series / Video/clip/featurette

Eerst beelden 'Stranger Things' seizoen 2 tonen enorm monster!

En een vermakelijke spot voor The Walking Dead.

Tijdens de Super Bowl van afgelopen weekend zijn heel wat tv-spots voor grote filmreleases uitgezonden. Deze kun je allemaal bekijken op FilmTotaal.nl. Er zijn ook twee fraaie spots verschenen voor series, met de beelden uit Stranger Things seizoen 2 als absoluut hoogtepunt, voor de fans van deze Netflix serie.


Stranger Things - Seizoen 2
Hieronder zie je de spot voor Stranger Things. Na het uiterst sterk ontvangen eerste seizoen start het nieuwe seizoen dit jaar op de dag van Halloween, 31 oktober. Een van de personen achter de schermen liet eerder titels als Indiana Jones and the Temple of Doom en Aliens vallen als de inspiratiebronnen voor het nieuwe seizoen. Deze zou vooral een heel stuk grootser worden dan seizoen 1.

Er is ook een korte synopsis: Een jaar na de terugkeer van Will lijkt alles weer normaal... Maar een duisternis schuilt net onder de oppervlakte, een bedrieiging voor iedereen in Hawkins. Alle bekende gezichten keren weer terug! Check de beelden hieronder.



The Walking Dead - Seizoen 7
Binnenkort gaat het het tweede deel van seizoen 7 van The Walking Dead weer van start met de aflevering 'Rock in the Road.' Dan krijgen we te zien hoe het Rick en de andere overlevenden vergaat in hun strijd met Negan. Hieronder zie je de simpele, maar effectieve beelden die werden uitgezonden tijdens de Super Bowl.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen