search
Werk aan tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.' begonnen
Series / Nieuws

Werk aan tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.' begonnen

Hoewel er nog geen groen licht is...

THR sprak met producenten Maurissa Tancharoen en Jed Whedon over Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Tijdens dat gesprek werd er gesproken over de toekomstplannen van de makers met de serie. Het blijkt dat ze nog geen officieel groen licht hebben gekregen voor een tweede seizoen, maar dat het wel in lijn der verwachtingen ligt.


"We hebben nog geen tweede seizoen," vertelde Tancharoen. "Maar we plannen het wel en aan het einde van het eerste seizoen, zullen we een boel eindjes aan elkaar knopen. Hoewel, we zetten ook een aantal zaken op voor een mogelijk tweede seizoen."

Dat houdt dus in dat we niet hoeven te verwachten dat de laatste aflevering van het eerste seizoen het verhaal netjes afrond. "Nee," begon Whedon. "Je zult zo graag een tweede seizoen willen. Het seizoen krijgt natuurlijk een prachtige finale, maar we zetten wel wat zaken op voor de toekomst."

We mogen er dus vanuit gaan dat er een nieuw seizoen gaat komen. Ondanks dalende kijkcijfers, lijkt de serie steeds beter zijn draai te vinden en een groter verhaal te vertellen. Mogelijk is dat genoeg reden voor ABC om toch nog een seizoen door te zetten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen