search
Teaser 'Iron Fist' introduceert laatste Defender
Series / Trailer

Teaser 'Iron Fist' introduceert laatste Defender

Vanaf 17 maart op Netflix.

Na de recente trailer heeft Marvel Entertainment / Netflix een nieuwe teaser onthuld voor de superheldenserie Iron Fist, de vierde en laatste Defender. De beelden geven antwoord op de vraag wie Danny Rand nu eigenlijk is, een rol gespeeld door Finn Jones.


In Marvels Iron Fist keert de miljardair Danny Rand terug naar New York City nadat hij jaren spoorloos was. Hij probeert weer verbondenheid te krijgen met zijn verleden en zijn familie-erfgoed. Hij gaat de strijd aan met de misdaad in het corrupte New York City. En dat kan hij, aangezien hij een kung-fu master is en de mogelijkheid bezit om de enorme kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.


Andere rollen zijn voor Jessica Henwick als Colleen Wing, David Wenham als Harold Meachum, Jessica Stroup als Joy Meachum en Tom Pelphrey als Ward Meachum. Jessica Jones-actrice Carrie-Anne Moss is opnieuw te zien als Jeri Hogarth en uiteraard is Rosario Dawsons Claire Temple op weer van de partij.

Iron Fist het vijfde seizoen in het Netflix-subwereldje in het Marvel Cinematic Universe. Dit jaar volgen nog twee seizoenen met de team-up serie The Defenders en een spin-off rond Jon Bernthals personage The Punisher, geïntroduceerd in het tweede seizoen van Daredevil. Iron Fist debuteert op 17 maart aanstaande.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen