search
Syfy maakt nieuwe zombieserie 'Z Nation'
Series / Nieuws

Syfy maakt nieuwe zombieserie 'Z Nation'

Van de studio die ons eerder verblijdde met Sharknado...

Syfy heeft aangekondigd dat ze een nieuwe 13-delige zombieserie genaamd Z Nation zullen uitzenden. Productiemaatschappij The Asylum (Sharknado, Transmorphers) maakt de actie-/horrorserie voor Syfy, die zal gaan over de epische strijd om de mensheid te redden na een zombie-apocalyps. De serie zal internationaal worden verkocht door Dynamic Television.


Karl Schaefer (Eerie Indiana, Eureka, The Dead Zone) zal fungeren als uitvoerend producent en showrunner. Schaefer zei over de serie: ''Z Nation laat kijkers een wereld zien die ze nog niet kennen. De serie is een stuk hoopvoller dan andere series en films over zombies. Onze alledaagse helden brengen het gevecht naar de zombies. Het wordt een epische reis zoals je die nog nooit hebt gezien.''

In Z Nation zijn er drie jaar voorbijgegaan sinds een zombievirus het land heeft platgelegd. Een team van alledaagse helden moeten de enige bekende overlevende van de plaag vervoeren van New York naar Californië, waar het laatste functionerende viruslaboratorium wacht op zijn bloed. En hoewel hij 's werelds laatste antilichamen met zich meedraagt, draagt hij ook een donker geheim met zich mee dat zijn reisgezelschap bedreigt. Nu de mensheid op de rand van de afgrond staat, moet de groep bijna 5000 kilometer post-apocalyptisch landschap doorkruisen om te overleven.

Het is nog onbekend wanneer we de eerste aflevering van Z Nation kunnen verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen