search
Michael C. Hall ontkent 'Daredevil' geruchten
Series / Nieuws

Michael C. Hall ontkent 'Daredevil' geruchten

Toch zou hij de rol wel willen spelen.

Er is nog maar weinig bekend over de Marvel televisieserie Daredevil. Er wordt op dit moment nog druk gezocht naar een hoofdrolspeler voor de show en een tijdje geleden was daar een interessant verhaal over. Michael C. Hall zou de rol mogelijk op zich nemen. In gesprek met Vulture ontkende Hall die verhalen.


"Ik heb het gehoord ja, maar ik denk dat het niets meer is dan wat het is "“ een gerucht," vertelde Hall. "Maar begrijp me niet verkeerd. Ik zou het zeker willen overwegen. Maar ik kan je geen inside informatie geven, want ik denk dat het niets dan een gerucht is. Ik vind het geweldig, maar ik maak alleen nog dingen waarvan bekend is wanneer ze ophouden. Toch zou ik de mogelijkheid van een nieuwe serie niet willen uitsluiten. Maar ik zou het scenario moeten lezen!"

Het zou zomaar mogelijk kunnen zijn dat Netflix en showrunner Drew Goddard interesse hebben in Hall als hoofdrolspeler. Maar hij ontkent de verhalen dus. Binnenkort zou er meer nieuws over de serie moeten volgen.

Netflix is van plan om in juli al te beginnen met de productie, zodat de serie in 2015 in première kan gaan. Daarna moeten er meer Netflix / Marvel series volgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen