search
Bekende gezichten in seizoensfinale 'Arrow'
Series / Nieuws

Bekende gezichten in seizoensfinale 'Arrow'

Marc Guggenheim sprak over de laatste aflevering van het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Er zijn nog maar een paar afleveringen te gaan van het superheldendrama Arrow. Speciaal voor die gelegenheid besloot Marc Guggenheim wat te vertellen over de laatste afleveringen van dit tweede seizoen. Daarbij ging hij niet echt op de details in, maar wist hij wel iets te delen. We mogen volgens hem veel bekende gezichten verwachten.


"Als alles volgens plan gaat, en dat is een waarschuwing, dan al je wat bekende gezichten zien in de finale," vertelde Guggenheim. "Misschien ook niet gezichten die je verwacht te zullen zien."

Eén van die zichten lijkt dat van Nyssa al Ghul te zijn. Actrice Katrina Law, die de rol speelde, werd onlangs nog op de set van de serie gespot. Het zou dus zomaar kunnen dat ze ook in de finale te zien is. Of dat nou in flashbacks is, of niet, weten we uiteraard nog niet. Verder kunnen we een nieuwe slechterik verwachten in de vorm van Ravager.

Wat er ook staat te gebeuren in de laatste aflevering, we weten dat de status quo in seizoen 3 totaal anders zal zijn. De familie van Oliver Queen lijkt alles te gaan verliezen en het Arrow team zou zich zelfs terugtrekken op het befaamde eiland.

De serie is elke zondagavond om 20:30 op Veronica te bekijken.

Aanbevolen artikelen