search
Nieuwe teaser Syfy's 'Dominion'
Series / Trailer

Nieuwe teaser Syfy's 'Dominion'

Gebaseerd op de film Legion (2010) van regisseur Scott Stewart



Syfy heeft een nieuwe teaser van hun nieuwe serie Dominion online gezet. De serie is gebaseerd op de film Legion (2010) van regisseur/scenarist Scott Stewart. Je kunt de nieuwe beelden hierboven bekijken.

Dominion is een episch bovennatuurlijk drama dat zich afspeelt in een post-apocalyptische toekomst waarin een leger van engelen, samengesteld door aartsengel Gabirel, een oorlog voert tegen de mensheid. Aartsengel Michael, die zich tegen zijn eigen soort heeft gekeerd, werkt samen met de mensen in hun strijd tegen Gabriel. Na een verwoestende oorlog van 25 jaar zijn er nu grote afgeschermde steden om de menselijke overlevenden te beschermen. In Vega (het voormalige Las Vegas), de grootste van deze steden, vechten twee partijen om de macht, waardoor er een grote verschuiving van de macht dreigt plaats te vinden. Ondertussen begint een rebellerende jonge soldaat aan een gevaarlijke reis, terwijl de oorlog tussen de mensheid en de gevallen engelen begint te escaleren.

De eerste aflevering van Dominion wordt uigezonden op 19 juni 2014. De cast van de serie bestaat uit o.a. Christopher Egan, Tom Wisdom, Roxanne McKee, Alan Dale, Anthony Stewart Head en Luke Allen-Gale.

Aanbevolen artikelen